TESTIMONIALS

“Laszlo is supersterk met woorden! Ze weet als geen ander gevoelens, een sfeer, emotie en gedachtes om te zetten in pakkende teksten. Een creatief en gedreven persoon, ze voelt perfect aan hoe ze jou het beste kan helpen op het gebied van teksten en communicatie. Laszlo heeft mij geholpen bij de teksten voor mijn website: KANcreations.com. Dankzij haar heb ik nu een website die ook in tekst sterk communiceert, hierdoor is mijn website compleet.

Ik ben iemand die beter is in beeldende communicatie dan tekstueel. Hierdoor was het voor mij heel fijn is om samen te kunnen werken met iemand die zeer professioneel is in het verwoorden van mijn diensten en product omschrijvingen. Een absolute aanrader voor iedereen die hun verhaal, product of dienst op een mooie manier naar de buitenwereld wil communiceren!”

Pjotr van Kan – KAN Creations

“When Laszlo just started her company she helped me with the social media at the company. Her knowledge about what to post and when and how to get it a cross to different demographics is extensive. Besides her extended knowledge in her area, it was also a pleasure working with such a driven and enthusiastic person.”

Daniel Lansbergen – Artisanal Cuisine en Venster

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑