Tomorrowland: ontdek de magische wereld vanuit je woonkamer of op de camping!

Als fervent festivalganger heb ik in mijn jonge leven al heel wat dorre grasvelden afgestruind. Zo heb ik de velden van Psy-Fi bewandeld, in het water gezwommen bij het strand van Sziget en geheadbanged voor het hoofdpodium van Graspop. Dit jaar zijn er helaas geen festivals om te bezoeken. Toch komen veel festivalorganisaties met creatieve ideeën om het festival sfeertje in leven te houden. In mijn nieuwe serie ‘Festival Spirit’ vertel ik je wat deze organisaties nu allemaal van plan zijn. Als eerste: Tomorrowland

Wat is Tomorrowland?

Tomorrowland is één van de populairste elektronische muziekfestivals ter wereld. Mensen van over de hele wereld proberen elk jaar een ticket te bemachtigen om zich voor een weekend deel te voelen van deze gemeenschap. Want Tomorrowland is veel meer dan alleen de muziek: het is een way of life. 

Tomorrowland is uitgegroeid tot een (belevings)wereld met een eigen populatie, namelijk de People of Tomorrow. De slogan luidt dan ook: Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever. De hoofdpodia staan al jaren met vlag en wimpel bovenaan de lijst met de mooiste decors. Maar ook de ‘kleinere’ podia zijn om je ogen uit te kijken. 

Het festival heeft over elk aspect nagedacht: van het leveren van je Tomorrowland bracelet, de Dreamville camping, het arriveren op het terrein met een glas champagne, tot de dansers op het hoofdpodium. Dit is een festival wat je minimaal één keer in je leven meegemaakt moet hebben. 

Tomorrowland: Around The World

Helaas zullen de People of Tomorrow zich dit jaar niet verenigen op de groene velden van Boom in België. Maar niet gevreesd: de organisatie komt met een Tomorrowland thuis editie! Tomorrowland: Around The World vindt plaats op 25 en 26 juli 2020, de originele data van het tweede weekend van Tomorrowland. 

Deze online editie is volgens de festivalorganisatie deel één van het thema van dit jaar: ‘The Reflection of Love’. Speciaal voor deze online editie heeft het Tomorrowland team een virtuele wereld ontwikkeld, waar je met een ticket toegang tot krijgt. In deze virtuele wereld zijn meerdere indrukwekkende podia opgebouwd waar een aantal populaire artiesten optreden. 

Rose Garden Podium Tomorrowland 2019

De line-up bestaat uit bekende namen zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, en Paul Kalkbrenner. Maar ook artiesten als Charlotte de Witte, Modestep, D-Block & S-TE-FAN, en Da Tweekaz komen optreden. Het beloofd in ieder geval weer een mooi weekend te worden! Kijk hier voor de volledige line-up. 

Ook voor Tomorrowland: Around The World kun je kiezen uit verschillende tickets of ticket-pakketten. Ga je alleen de livestream kijken? Dan kun je het beste een dag- of weekendticket aanschaffen. Ben je van plan om met een leuke groep vrienden te gaan kijken? Dan kun je kiezen uit verschillende ‘Home Party Packages’ met daarin allemaal leuke goodies zoals een Tomorrowland bracelet, een flesopener, een kaartspel en drinkbekers. 

Green Fields: Durbuy en Dreamville camping 

Dreamville Tomorrowland 2019

Ook in 2020 hoef je de Tomorrowland camping ervaring niet te missen. Tomorrowland komt namelijk, in samenwerking met Durbuy, met festivalcamping Green Fields in de Belgische Ardennen! Van 3 tot 31 juli staat Green Fields volledig in het thema van de authentieke Tomorrowland glamping-ervaring. 

De Green Fields camping is veel meer dan alleen een camping: het is een beleving. Er zijn acts, entertainment, outdoor-activiteiten en live muziek. Elke avond is er een nieuw, avondvullend programma met live muziek van de beste artiesten. Maar ook aan lekker eten ontbreekt het niet: verschillende keukens bereiden smaken van over de hele wereld. En in de ochtend wordt het ontbijt klaargemaakt door sterrenchef Wout Bru. 

Ook de accomodaties laten niets te wensen over. Zo is er de Treehouse, de Dreamlodge en de Kokono tent. Deze unieke Dreamville verblijven zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en bij aankomst is je bed al voor je opgemaakt. Perfect om even helemaal tot rust te komen. 

Naast deze unieke camping-ervaring is er in de omgeving nog heel veel te zien en te beleven. Op loopafstand van de Dreamville camping zit het Durbuy Adventure Valley: het grootste avonturenpark van België. En raad eens? Toegang tot het park is inbegrepen bij je campingticket. 

Ben je niet zo avontuurlijk ingesteld? Dan kun je altijd het stadscentrum van Durbuy gaan verkennen. Er zijn veel leuke café’s en restaurants, waaronder Bar Tortuga, een heuse piratenbar. Ook kun je prima wandelen in en om de stad. Een must see voor natuurliefhebbers is natuurreservaat Ourthe. Door onderwater gewassen lijkt het alsof het stromende water helder groen is. 

Unite forever

Ook deze zomer is er dus geen enkele reden om je Tomorrowland-ervaring te missen. Of je nou meekijkt naar Tomorrowland: Around The World of gaat kamperen op de Green Fields camping, de People of Tomorrow will Unite Forever. Zie ik je daar? 

Bewaar dit artikel op Pinterest

Gepubliceerd door Laszlo van Beerendonk

Copy and content writer for creative (Dutch) brands and entrepreneurs with international marketing. The services I provide are blogs, social content, web copy & more!

Eén opmerking over 'Tomorrowland: ontdek de magische wereld vanuit je woonkamer of op de camping!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s